Reklam

Softonic incelemesi

Android için ücretsiz bir uygulama, Caikron Teknolojisi tarafından.

2004 yılında Curitiba şehrinde bir vaaz medyası olmak amacıyla kurulduk. O zamandan beri, Tanrı'nın Sözü ve azizlerin duasıyla insanları İsa'ya getirmede büyük başarılar elde ettik.

Vizyonumuz, insanlara Tanrı'yı ve O'nun sevgisini deneyimleme fırsatı veren İncil'in otantik bir ifadesi olmaktır. Dünyayla İsa'nın gerçeğini paylaşmak ve insanları İsa'ya imana getirmek istiyoruz.

Bir Hristiyanın hayatındaki en önemli şey, İsa'nın Tanrı'nın Oğlu ve insanlığın Kurtarıcısı olduğuna inanmaktır. İsa'nın Baba'ya giden tek yol olduğuna ve bize sonsuz hayat vereceğine inanıyoruz. Ayrıca insanların tüm günah ve kötülüklerden kurtulacağına inanıyoruz.

Dünya insanlarıyla paylaşmak için çok içeriklerimiz var. Günümüz insanlarının hayatını etkileyen farklı konuları kapsayan çeşitli konuları olan günlük bir programımız var. Ayrıca İsa'ya nasıl iman edileceği hakkında konuşan programlarımız da var.

Diğer platformlarda da bulunmaktadır

Program diğer dillerde mevcuttur

ASSOCIAÇÃO EVANGELIZAR hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer ASSOCIAÇÃO EVANGELIZAR denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam